2018 Kampanya Katılım Koşulları

ANI YAŞAMA 2018 YENİ YIL KAMPANYASI

İşbu Katılım Koşulları ve Gizlilik Politikası, Ebru Ünal Kadın Doğum Ünitesi’nin sosyal sorumluluk projesi olan ve gençleri cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı bilgilendirme ve farkındalık yaratma amacıyla kurulan www.aniyasama.com sitesi üzerindeki testin tamamlanması ile gerçekleşecek yarışmaya ilişkin koşulları belirlemekte olup, aşağıda belirtilen prosedür kapsamında ilgili yarışmaya katılan herkes bu Katılım Koşulları ve Gizlilik Politikası’nı kabul etmiş sayılır. MPİ’nin Nakit Olmayan Piyangolar ve Çekilişler Hakkında Yönetmeliğinde sosyal amaçlı piyango/yarışma ve çekilişlerin izne tabi olmadığı belirtilerek, bu tür piyangolar izin kapsamı dışında bırakılmıştır. 

Katılım Koşulları

  1. Yarışmaya katılım www.aniyasama.com/hediyeni-kap/ sayfasında bulunan 7 sorudan oluşan testin en az 4 sorusunu doğru yanıtlayanların karşılarına çıkacak olan forma email adreslerini girmeleri ile gerçekleşecektir.
  2. Bu kampanya 20.01.2018 tarihinde başlayacak ve 999’uncu kişinin katılımıyla sona erecektir. 28 Şubat 2018 tarihine kadar 999’uncu kişiye ulaşılmadığı takdirde, katılımcılar arasında çekiliş yapılarak ödülün talihlisi belirlenecektir.
  3. Bu kampanya 20.01.2018 tarihinde başlayacak ve 999’uncu kişinin katılımıyla sona erecektir.
  4. Yarışmaya katılım ücretsizdir, 18+ yaşında olan herkes katılabilecektir. 18 yaşından küçükler yarışmaya katılamaz, katılsa dahi ödül kazanamaz.
  5. Yarışmaya katılan 999’uncu kişi yarışmanın kazananı olacaktır. Kazanan kişiye 1 adet 64 GB iPhone 8 ödül olarak verilecektir.
  6.  Kazanan kişi ile yarışmaya katıldığı e-mail adresi üzerinden İletişim kurulacaktır. Yarışmanın kazananı en geç 2 gün içerisinde Anı Yaşama tarafından gönderilen e-maile cevap vererek ilgilerini paylaşmalıdır. Katılımcı bilgilerini paylaşmaması durumunda ödülle ilgili her türlü hakkını kaybedecektir ve ödül hakkı 998’inci katılımcıya geçecektir.
  7. Anı Yaşama, yarışma katılımcıları içinden uygunsuz ya da şüphe uyandıranları eleme hakkına sahiptir.
  8. Yarışmayı kazanan katılımcı kazanmış olduğu bu hakkı hiç kimseye devredemez, bu hakkın para olarak karşılığı talep edilemez. Yarışma, bir başka kampanya ile birleştirilemez.
  9.  Anı Yaşama yarışmaya katılım sırasında veya sonraki süreçlerde oluşabilecek teknolojik veya teknik aksaklıklardan dolayı sorumlu tutulamaz.
  10. Katılımcı, kendisinden başka hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun herhangi bir hakkını ihlal eden bilgi metin ve görsel iletemez. Yasal yükümlülük doğuran durumlarda, söz konusu katılımcı/lar münhasıran sorumlu olacaklarını kabul eder/ler. Gerçeğe aykırı bilgilerin kullanılması halinde – ödüle hak kazanmış olması halinde dahi – katılımcının talep hakkı düşer.  
  11. Anı Yaşama yarışmaya katılan kişilere tanıtım veya iletişim amaçlı posta, e-posta ve SMS gönderimi yapma ve verilen bilgileri kullanma hakkını saklı tutar. 
  12. Katılımcılar Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikası’na ve süreci kapsayan her tür yasaya uygun davranmayı, başkalarının haklarına zarar vermemeyi, doğru bilgi vermeyi kabul ederler. Kullanım Koşulları’na aykırı eylemler gerçekleştiren üyeler, yetkili kişi tarafından yarışmadan çıkarılabileceklerdir.
  13.  Katılımcılar, yarışma ile ilgili soru, öneri ve şikayetlerini iletmek için bilgi@aniyasama.com e-mail adresini kullanarak iletişime geçebilirler.
  14. Anı Yaşama önceden haber vermeksizin Katılım Koşulları ve Gizlilik Politikası’nda değişiklik yapabilir.
  15. Katılımcılar, www.aniyasama.com web sitesinin işlerliğini herhangi bir şekilde aksatacak veya manipüle edecek fiillerde bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt ederler.  Anı Yaşama yarışma boyunca sonuçları etkileyecek şekilde bilişim teknolojilerini kullanarak hile yaptığı veya kurallara aykırılığı tespit edilen kullanıcıların tüm haklarını hiçbir uyarı yapmadan sona erdirme hakkını saklı tutar.
  16.  Kullanıcıların  katılım bilgilerinin doğruluğu konusunda ve yarışma kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Anı Yaşama kayıtları esas alınacaktır.
  17. İkramiyeye konu olan eşya ve /veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.


Gizlilik Koşulları

  1. Kullanıcılar, yarışmaya katılım için gerekli olan bilgilerini Anı Yaşama. ile paylaşmakta olduğunu kabul eder.
  2.  Anı Yaşama, katılımcılardan edindiği veya sakladığı kullanıcı bilgilerinin gizliliğini, belirtilen temel kurallar ve www.aniyasama.com internet sitesinin genel gizlilik politikası dahilinde sağlayacaktır. 
  3.  Katılımcıların yarışmaya katılımı için zorunlu olan bilgileri alınmakta ve saklanmaktadır.
  4. Bilgiler, güvenlik ve gizlilik standartlarımızla korunmakta; kullanıcı bilgilerine yetkisiz erişimlerin engellenmesi için gerekli ve asgari güvenlik önlemleri alınmaktadır.
  5. Anı Yaşama, işbu kurallarda aksi belirtilmedikçe veya işin gereği veya halin icabından verilmesi gerektiği ortaya çıkmadıkça www.aniyasama.com/hediyeni-kap/ sayfasındaki testin tamamlanması aracılığıyla edindiği ve/veya kullanıcının beyan ettiği bilgileri üçüncü kişilere açıklamayacaktır. Aşağıda belirtilen durumlarda Anı Yaşama, işbu madde içerisinde belirtilen bilgileri üçüncü kişilere açıklayabilir. Bu durumlar;
    a) Kanun, Kanun Hükmünde Kararname, Yönetmelik v.b. yetkili hukuki otorite tarafından çıkarılan ve yürürlükte olan hukuk kurallarının getirdiği zorunluluklara uymak.
    b) Yetkili idari ve adli otorite tarafından usulüne göre yürütülen bir araştırma veya soruşturmanın yürütülmesi amacıyla kullanıcılarla ilgili bilgi talep edilmesi.
    6. Anı Yaşama personeli veya yetkilendirdiği ajans ve iş ortakları tarafından bilgilere erişim, sayfanın yönetilmesi ve uygulamanın kullanılabilmesi ile sınırlıdır ve görevler ayrılığı prensibi doğrultusunda düzenlenmiştir. 
  6. Destek hizmetleri almak maksadıyla farklı kişi ve kurumlarla çalışılması durumunda, bu kişi ve kurumların Anı Yaşama gizlilik politikasına uymalarını sağlamaya yönelik bildirimler kendilerine yapılmaktadır.
  7. Anı yaşama platformu katılıcıların e-mail adreslerine, 3 adet bilgilendirici e-maili dışında bu kampanya kapsamında hiçbir e-mail göndermeyeceğini, e-mail adreslerinin gizliliğini koruyacağını taahhüt eder.

 

Özgürce Soru Sor
Kişisel bilgilerin gizliliğine önem veriyoruz.

E-mail Gönder: bilgi@aniyasama.com