Ebru Ünal Kadın Sağlığı Ünitesi’nin Sosyal Sorumluluk Projesi: “Anı Yaşama”

Sosyal Sorumluluk Projesi: “Anı Yaşama”

Op. Dr. Ebru Ünal, ülkemizin geleceği olan gençlerimizin sağlıkları ile ilgili yeni bir sosyal sorumluluk projesi başlatmıştır. ‘Anı Yaşama’ adlı projenin amacı 16-24 yaş arası bireylerin cinsel ve bedensel sağlıklarını olumsuz etkileyebilecek konular ile ilgili gençlere bilgi vermektir.

‘Anı Yaşama ’Projesinin kapsamındaki konulardan bazıları cinsel yolla bulaşan hastalıklar, bu hastalıkların nasıl bulaştıkları ve yapabilecekleri zararlar, korunma yöntemleri ve istenmeyen gebeliğin önlenmesi, taciz olarak görülmesi gereken durumlar ve ergenlerin cinsel konularda birbirlerine uyguladıkları yobazlıklar hakkında gençleri bilgilendirmektir. Bu konularda ve gençlerin soru soramadığı daha birçok konuda projemiz kapsamında çalışmalar yapılacaktır. Soru sormak isteyen gençler tüm bilgileri gizli tutulacağından emin olarak platformumuz üzerinden Dr. Ebru ünal ile iletişime geçecek , destek alacakları platform sayesinde gençlerin beden ve üreme sağlığının korunması ile ilgili bilgi desteği alacaktır.

“Anı Yaşama” projesi altında gerçekleşecek tüm bu çalışmalar ile günümüz sorunlarından olan istenmeyen gebelikler, cinsel yolla bulaşan hastalıklar ve bunlara bağlı kalıcı kısırlık ve kanser gibi ciddi sorunların önlenmesi hedeflenmektedir.


Bizi takip et, hediyeni kap


İletişime Geç

Bize özgürce soru sorabilirsin. Emin olabilirsin ki tüm soruların samimiyetle olduğu kadar tıbbi ve bilimsel veriler kullanılarak cevapladırılacak. Sağlıklı bir toplum için kimsenin konuşmadıklarını seninle rahatça konuşacağız. Kimsenin anlatmadığını anlatacağız!

Özgürce Soru Sor
Kişisel bilgilerin gizliliğine önem veriyoruz.

E-mail Gönder: bilgi@aniyasama.com